Vi kan trygt hjælpe dig med din opgave

​Hos HTN Entreprenør har vi fokus på din opgave

​Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, fordi vi tror på at løbende dialog gør byggeprocessen mere effektiv og vi sikre at dine ønsker bliver til virkelighed. Med os som din entreprenør skal du ikke bekymre dig om noget som helst. Vi tager hånd om alle dine entreprenør- anlægs- og kloakopgaver små som store og følger dem til dørs. Hos os kan du forvente høj kvalitet og god service. 

Vi har løst mange forskellige typer entreprenør- og kloakopgaver de sidste 15 år. Vi startede HTN Maskinservice i 2003, men valgte i 2010 at køre driften i HTN Entreprenør ApS. 

Mange forskellige typer opgaver

Vi er autoriseret kloakmester, hvor vi kan tilbyde et godkendt kvalitetstyringssystem. Vi udfører alle former for kloakarbejde, entreprenørarbejde og anlægsarbejde. Med et bredt udvalg af entreprenørmaskiner kan vi hjælpe dig med dit projekt.

Vi sætter fokus på kvaliteten af vores arbejde. Det vigtigste for os er at vores kunder er tilfredse med styringen af byggeprocessen og det færdige resultat.


Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere, Vi vil gerne have din ansøgning. ​

Kontakt os

HTN En​treprenør ApS
​Bråskovvej 94

7140 Stouby

CVR: 33040733​

Daglig ledelse:

Henrik T. Nielsen

Telefon: 20 82 64 02

E-mail: hn@htn-entreprenor.dk

Bogholderi:

E-mail: kontor@htn-entreprenor.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.