Entreprenørarbejde

​Vi har bred erfaring med entreprenørarbejde og vi kan udføre det med minimal belastning på omgivelserne. Vi har både store og små maskiner. Vores medarbejdere udfører opgaven professionelt og kvalitetsbevidst - uanset opgavens størrelse.

Mange forskellige typer opgaver

Vi hjælper dig med alle former for entreprenør opgaver både som hovedentreprenør og som underentreprenør. 


Stærke kompetencer og stærke maskiner

Vi har kompetente medarbejdere, som hælper dig under hele processen. Vi har fokus på, at du skal være tilfreds. Vi har mange års erfaring med entreprenøropgaver, hvor både private, erhverv og kommunale institutioner har fået leveret et kvalitetsbevidst resultat.

Vi har maskiner i alle størrelser, som kan løse enhver opgave. Uanset hvad du skal have i jorden, så kan vi grave det ned. Vi bygger fundamenter til nye huse, vi flytter vejkryds, vi laver nyt fortorv, vi graver springvand ned i gågaden, vi laver legepladser, vi laver tilbygninger og kældre. 


Alt i anlægsarbejde

Vi hjælper dig med anlæg af græsplæne og plantning af hæk. Vi kan klippe din hæk, og vi kan  grave dine buske og træer op. Vi kører alt affald væk og efterlader din have, som du selv ville have gjort det. Vores tilfredse kunder er vores bedste reklame

Kontakt os

HTN En​treprenør ApS
​Bråskovvej 94

7140 Stouby

CVR: 33040733​

Daglig ledelse:

Henrik T. Nielsen

Telefon: 20 82 64 02

E-mail: hn@htn-entreprenor.dk

Bogholderi:

E-mail: kontor@htn-entreprenor.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.