Entreprenørarbejde

​HTN Entreprenør ApS har bred erfaring med entreprenørarbejde i mange forskellige afskygninger. Vores maskinpark tillader desuden entreprenørarbejde, udført med minimal belastning på omgivelserne.

Mange forskellige typer opgaver

Arbejdet udføres med vores maskiner, som kan klare både små og store opgaver.

Tidligere opgaver har blandt andet inkluderet afrømning af jord og afrømning af muld, og vi har været involveret i regulering af terræn, byggemodning, udgravning og rørlægning.

Stærke kompetencer og stærke maskiner

Vores stærke kompetencer sikrer arbejde, som er veludført. Mange års erfaring ligger bag os, og du får derfor et godt resultat – hver gang.

HTN Entreprenør ApS har desuden materiel, som kan løse opgaver, som vedrører opgravning til dræn, opgravning til kabler, opgravning af olietanke.

Nedgravning af jordvarmeslanger, nedgravning af jordvarme, opgravning til vandledning, opgravning af vandrør, opgravning til sokkelrender.

Udgravning til belægning, udlægning af sand ved byggeri og belægning, jordplanering og muldplanering.

Alt i anlægsarbejde

Vi har også ekspertisen til at arbejde med haver og anlæg. Vi løser alle dele af opgaven – både som delentrepriser og som helentrepriser.

Vi kan tilbyde fræsning, stenrivning, opgravning af træer, opgravning af buske, belægning, bortkørsel af træer og bortkørsel af buske. Kort sagt, klarer vi opgaven fra start til slut.

Både til private og til erhverv

Opgaverne løses naturligvis både for private og for erhvervsdrivende, ligesom vi også udfører arbejde for boligforeninger, samt for private og offentlige institutioner.​

​Vil du finde ud af mere om os?

Tag kontakt til os via formularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet

HTN Entreprenør

CVR: 33 04 07 33

Adresse

Bråskovvej 94

7140 Stouby

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.