Ledige job hos HTN Entreprenør

​Vi søger altid dygtige medarbejdere

Brænder du for at tage ansvaret, og vil du sætte dit fingeraftryk på vores opgaver? Ønsker du dig et job, hvor byggepladsen er lille, og du kommer i centrum? Er det vigtigste for dig, at jord, kloak og anlægsopgaverne bliver løst professionelt og effektivt?

Så send os en ansøgning enten på mail til hn@htn-entreprenor.dk

Eller ring til Henrik på 20 82 64 02 

Behandlingen af dine personoplysninger

Når du på eget initiativ oplyser via din ansøgning eller dit CV dine personoplysninger, behandler vi dem til rekruttering. Det er oplysninger af følgende karakter: fødselsdato, uddannelse, kurser, karrierehistorik og ID-oplysninger. 

Det gælder også personoplysninger, som du giver til os under rekrutteringsprocessen og under ansættelsessamtalen. Disse registreres med henblik på at indgå en ansættelseskontrakt. 

Opbevaring og sletning   

Ved din indsendelse af ansøgning har vi modtaget dit samtykke til at opbevare ansøgningen i 6 måneder. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet. Du kan altid tilbagetrække dette samtykke.​

Vores tilfredse kunder er vores bedste reklame

Kontakt os

HTN En​treprenør ApS
​Bråskovvej 94

7140 Stouby

CVR: 33040733​

Daglig ledelse:

Henrik T. Nielsen

Telefon: 20 82 64 02

E-mail: hn@htn-entreprenor.dk

Bogholderi:

E-mail: kontor@htn-entreprenor.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.